Afspraken maken

Afspraak maken
Om gebruik te maken van het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Daarvoor kunt u iedere werkdag tussen 08.00 en 12.00 uur bellen. In de middagen worden geen afspraken voor de agenda gemaakt wegens andere werkzaamheden van de assistente.
Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Zij moet dat doen om een inschatting te maken van de aard en spoedeisenheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.
De duur van een consult is ongeveer 10 minuten. Als u meer dan één klacht tegelijk wilt bespreken, of meer tijd nodig denkt te hebben wegens complexiteit van uw probleem, geeft dit dan a.u.b. van tevoren aan. De assistent kan dan eventueel een dubbel consult plannen. Dit is om uitloop van het spreekuur zo veel mogelijk te beperken.

 

Visite
Soms is het onmogelijk om zelf naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek of slecht ter been bent. In dat geval is het mogelijk dat de huisarts of POH u thuis bezoekt. Er wordt van tevoren altijd een inschatting gemaakt of het huisbezoek noodzakelijk is.
Behandeling op de praktijk heeft altijd onze voorkeur, omdat hier de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter zijn.
Vraag uw eventuele visite aub voor 10.00 uur aan. Dan kunnen we hier rekening mee houden in de agenda van de dokter.

 

Telefonisch spreekuur
Elke dag tussen 11.00 en 11.30 kunt u telefonisch uw uitslagen opvragen bij de doktersassistente. U kunt dan optie 4 drukken.
Tijdens het telefonisch spreekuur is het ook mogelijk om de huisarts te spreken of een terugbelverzoek in te plannen. 

 

Bloed prikken

Bloedprikken is vanaf heden alleen nog maar op afspraak. U kunt telefonisch contact opnemen met de assistentes voor het inplannen van een afspraak.

Op dinsdag, woensdag en donderdag word er tussen 08.00 uur en 08.30 uur bloed geprikt op onze praktijk.

Accreditering:

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag: 8.00 - 12.30 uur en 13.30-17.00.

Telefoon:

070-3944700

Inschrijven:

Klik Hier

Copyright © 2017 Huisartsenpraktijk Amekran, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.